Wie zijn wij?

i-desire is ontstaan uit de wens om beter tegemoet te komen aan de wensen van klanten. Uit onderzoek blijkt dat klantwensen onvoldoende worden omgezet in website producten.

Het blijft vaak behelpen voor klanten. i-desire heeft door haar unieke werkwijze en samenwerkings-verbanden deze tekortkoming teniet gedaan.

Wat willen wij bereiken:

Wij willen het totaalconcept voor u realiseren. Het is een gegeven dat een succesvol concept staat of valt met wat de klant precies wil. Het is ons doel om in de huid van de klant te kruipen om te ervaren wat er gerealiseerd moet worden. Het communiceren is hierbij een belangrijk aspect. Heldere afspraken, korte lijnen en inlevingsvermogen staan garant voor een fantastisch eindproduct.

De voorbereiding is het meeste werk. Het realiseren wordt dan een peuleschil. De uitvoering is strak en efficiƫnt. Daarmee realiseert i-desire de wensen van de klant op een passende manier tegen een scherp tarief.

Zonder doel is er geen vooruitgang. Daarom willen wij van i-desire een nog groter succes maken zodat uw toekomstige wensen op een adequate manier vervuld kunnen worden.

Vinale Coolblue B.V. Tunieken.nl `t hebbertje Raven for Kids Foundation