Andere blogitems:

Graag meer items lezen? Kies hieronder eentje uit:

MyOldtimer.nl – een platform voor alle oldtimerliefhebbers

Door i-desire.nl op 18 April 2014, 08:43

MyOldtimer.nl is begonnen als een eenvoudige website om eigen klassieke auto’s te huur aan te bieden voor bruiloften en andere gelegenheden. Een succes dat is uitgegroeid tot een steeds groter wordend platform voor oldtimers en alles wat daar mee te maken heeft.

Uitgebreide database
Wil je een oldtimer kopen? Of juist huren voor een feestje? MyOldtimer.nl beschikt over veel oldtimers die te koop en te huur worden aangeboden. Natuurlijk is de site ook uiterst handig om je eigen auto aan te bieden. Zoeken in de grote database met oldtimers is heel simpel. Door gebruik te maken van de handige zoekfilters zorgt het systeem er binnen no time voor dat er een selectie overblijft die precies voldoet aan je zoekopdracht.

Diverse functionaliteiten
Naast een uitgebreide database met voertuigen beschikt MyOldtimer.nl over diverse andere functionaliteiten. Op zoek naar een leuk oldtimerevenement in de buurt? Een bezoekje brengen aan een oldtimermuseum of juist het laatste nieuws op oldtimergebied lezen? Ook oldtimer gerelateerde bedrijven kunnen goedkoop adverteren op MyOldtimer.nl. En de website blijft zich ontwikkelen. De bedrijvengids en de MyOldtimerClub zijn onlangs opgeleverd. En in de toekomst staan een onderdelenmarkt en een vintagecorner op de planning.

Integratie nieuwsbriefprogramma
Door de integratie met het online nieuwsbriefprogramma wordt communiceren met klanten van MyOldtimer.nl en leden van de MyOldtimerClub een fluitje van een cent. Na aanmelding op de website komen de gegevens automatisch in het bijbehorende nieuwsbriefaccount te staan. Zo kan het communicatieteam van MyOldtimer.nl snel lezers informeren over alles wat met oldtimers te maken heeft.

WordPress 3.8.3
MyOldtimer.nl is door i-desire.nl in WordPress ontwikkeld. Afgelopen week is WordPress versie 3.8.2 uitgebracht. Door een ernstig lek in het blogpakket verscheen enkele dagen later al WordPress 3.8.3. In deze laatste versie is de bug betreffende het Quick Draft blok op het dashboard nu verholpen. Later deze week zal ook WordPress 3.9 worden gereleased. MyOldtimer.nl wordt continu geüpdate zodat alle functionaliteiten naar behoren blijven werken met zo min mogelijk downtime.

Delen
Mutsen.nl Raven for Kids Foundation Prullenbakken.nl Breutjes & Zo GoApps.nl