Webdesign

Uw website is uw digitale visitekaartje. Uw visitekaartje moet representatief zijn voor uw bedrijf waar mensen naar willen kijken en acties willen ondernemen. Het internet stelt u in staat om uw bedrijf te presenteren en uw doelgroep te bereiken.

Onderzoek wijst uit dat 'de klant' (zowel zakelijk als particulier) sterk behoefte heeft aan bevestiging van begrippen als 'kwaliteit' en 'betrouwbaarheid'.

Wij verzorgen uw website alsof het uw eigen product is. U wilt toch ook het beste voor uzelf? Kijk dan snel bij de projecten voor een aantal voorbeelden of neem direct contact met ons op voor de mogelijkheden!

Voorbeelden    Meer info

Webapplicaties

Steeds meer bedrijven stappen over op het SaaS principe. Dit houdt in dat er steeds minder desktop applicaties gebruikt worden en deze als Software as a Service worden aangeboden door bedrijven.

Een online incident of activiteiten ticketsysteem bijvoorbeeld. Snel en eenvoudig tickets vastleggen, afhandelen en monitoren. Dit zorgt ervoor dat het de werkdruk wordt verlicht en sneller resultaat wordt geboekt.

Stuurt u ook nog steeds bestanden via e-mail? Waarom zou u dit niet via een applicatie verzorgen, zodat gebruikers altijd bij de bestanden kunnen en er zelfs versiebeheer is?

Voorbeelden    Meer info

Webshops

Tegenwoordig zijn er een hele hoop pakketten beschikbaar, open-source en tegen een vergoeding. Elk pakket heeft zo haar voordelen. Laat ons u helpen uw eigen webshop op te zetten en u te adviseren bij het kiezen van een pakket.

Wilt u geen pakket maar een op maat gemaakt systeem met bijvoorbeeld koppelingen naar uw eigen software? Dat kan!

Kijk nog eens rustig bij de projecten voor wat voorbeelden en neem contact met ons op voor meer informatie.

Voorbeelden    Meer info
eye-date.com Koptelefoons.nl Prullenbakken.nl Tunieken.nl Vinale